Aito-Palvelu Oy

Palvelut

Kirjanpito

  • Tarjoamme yrityksellesi kirjanpitopalvelun aina kirjanpitoaineiston kokoamisesta verosuunnitteluun ja tilinpäätökseen saakka. Tarvittaessa laadimme kustannuspaikkakirjanpidon, välitilinpäätöksen ja laskemme ennakkoverojen riittävyyden. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöimme juuri yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukonseptin.

Laskutus, reskontra

  • Tarjoamme yrityksellesi laskutuspalvelun joko suppeana tai täydellisenä sisältäen myyntireskontran ja perintäpalvelun. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöimme juuri yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukonseptin.

Palkanlaskenta

  • Hoidamme yrityksesi palkanlaskennan juuri yrityksesi tarpeita vastaavalla laajuudella. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöimme juuri yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukonseptin. Palkanlaskentapalveluumme sisältyy aina automaattisesti kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille.
  • Tarjoamme palkanlaskenta palveluita myös kotitalouksille. Avustamme kotitalouksia palkkahallinnollisissa asioissa aivan alusta aivan loppuun saakka. Avustamme myös kotitalousvähennyksiin liittyvissä veroteknisissä asioissa.

Maksuliikennepalvelu

  • Hoidamme yrityksesi laskujen maksamisen ja tilitapahtumien konekielisen noutamisen ja viitesiirtotapahtumien seurannan. Käytämme Osuuspankin Kultalinkki-ohjelmaa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöimme juuri yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukonseptin.

Yrityksen perustaminen, konsultointi

  • Tarjoamme ammattitaitoamme ja osaamistamme aivan yrityksen perustamisesta, läpi koko sen elinkaaren.
  • Kauttamme löytyy luotettavia asiantuntijoita yrityksesi suurempiinkin konsultointi ja tilintarkastustarpeisiin.

Yhdistyksille

  • Toimimme yhdistyksenne rahastonhoidollisena asiantuntijatukena hoitamalla maksuliikenteenne, auttamalla budjetoinnissa, hoitamalla kirjanpitonne ja tarvittaessa jäsenmaksulaskutuksen ja jäsenrekisterin ylläpidon. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin räätälöimme juuri yhdistyksenne tarpeita vastaavan palvelukonseptin.

Yksityishenkilöille

  • Tarjoamme ammattitaitomme ja osaamisemme Sinun käyttöösi veroilmoitusten ja palkkahallinnollisten asioiden kohdalla. Voimme myös tarvittaessa kirjoittaa puhtaaksi laatimiasi asiakirjoja tai tekstikokonaisuuksia. Ota rohekasti yhteyttä, niin räätälöimme juuri Sinun tarpeitasi vastaavan palvelukonseptin.

Hinta kaikelle määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tarjouspyynnön voit lähettää osoitteeseen satu.toijala-saari (ät) aitopalvelu.fi, voit myös soittaa numeroon 050-43 43 486 tai tulla paikanpäälle Voltintie 10 as 3, Kuoppa-aho, Evijärvi.


Erimielisyydet ja riitatilanteet

Jos palvelusopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Viime kädessä ratkaisua haetaan Etelä-Pohjanmaan Käräjäoikeudelta. (http://oikeus.fi/karajaoikeudet/etela-pohjanmaankarajaoikeus/fi/index.html).