Aitolaiset, Aito-Palvelun henkilökunta

Palvelemme sinua ammattitaidolla, mutta
rennolla otteella. Hötkyilemättä.

Asiakkaamme ovat oman työnsä ammattilaisia, joiden päivät täyttyvät monenlaisista kiireistä ja haasteista. He antavat meille vastuullisen ja luottamuksellisen tehtävän huolehtia kirjanpidostaan ja taloudestaan. Me haluamme olla tuon luottamuksen arvoisia.

Teemme työmme ammattitaidolla, mutta rennolla otteella. Koko henkilöstöllämme on taloushallinnon ammatillinen tutkinto. Päivitämme osaamistamme jatkuvasti lisäkoulutuksilla. Seuraamme alan tapahtumia ja uudistuksia ja tiedotamme niistä asiakkaillemme.

Haluamme olla yrittäjien tuki talousasioissa ja kuunteleva korva tarvittaessa myös muissa yrittäjän mieltä askarruttavissa asioissa. Yksityishenkilöt voivat kääntyä puoleemme esimerkiksi veroilmoitusasioissa.

Laskunmaksupalvelun kautta hoituvat yksityishenkilöiden ja yritysten pankkiasiat.

Kaikkea saa kysyä, ja kaikesta kehtaa puhua.

Meitä sitoo timantinluja vaitiolovelvollisuus.

Aitolaiset

Satu Toijala-Saari, tilitoimisto Aito-Palvelun omistaja, tradenomi.

Satu Toijala-Saari

tradenomi

Toimitusjohtaja ja toisen polven Aito-Palvelun yrittäjä, jonka otteessa korostuvat perhearvot ja työhyvinvoinnista huolehtiminen. Omaan perheeseen kuuluu mies, kaksi poikaa ja Marski-terrieri. 

Satu hallitsee yllätykset ja tietää, miten piristetään toisia pahana päivänä. Erityistaito on ukulelen soittaminen. Pakenee arkea äänikirjojen ja elokuvien maailmoihin.  Työntekijöiden mukaan paras mahdollinen pomo, joka osaa kuunnella, tiedottaa ja huolehtia.

Elina Paalanen, Aito-Palvelu

Elina Paalanen

tradenomi

Satun jälkeen talon pitkäaikaisin työntekijä, joka on ollut Aito-Palvelussa jo vuodesta 2005. Tuli Airin ja Satun työkaveriksi suoraan tradenomiksi valmistuttuaan. Perheeseen kuuluu miehen lisäksi kaksi poikaa ja tytär.

Vapaa-aikana lasten harrastukset vievät jalkapallon ja jääkiekon pariin. Elina vaikuttaa myös paikallisessa MLL:ssä. Aloittaa ja lopettaa joka syksy kutomisen.

Työkavereiden mukaan tilannetajun mestari ja se, joka ottaa tavarat ylähyllyltä. 

Tiina Lassila, Aito-Palvelu

Tiina Lassila

tradenomi

Aito-Palvelun tehopakkaus ja monitoiminainen vuodesta 2016.  Työskenteli aiemmin kunnan teknisessä toimessa.

Tiina on yhden miehen vaimo ja kolmen lapsen äiti. Harrastaa liikuntaa ja ulkoilua ja on kirjojen suurkuluttaja.

Työkavereidensa mukaan nopeaoppinen tuhattaituri, jolta sujuu mikä tahansa tehtävä – ja jolla on aina kauneimmat ja terveellisimmät eväät.

Virpi Berg, Aito-Palvelu

Virpi Berg

tilitoimistoassistentti

Tuli taloon vuonna 2018. Työskenteli sitä ennen yli 30 vuotta kaupan alalla ja myös kukkakauppa- ja hautaustoimiston yrittäjänä, joten tuntee omakohtaisesti pienyrittäjän arjen. 

Virpi on kolmen tyttären äiti ja yhden tytön mummu. Kotona jöötä pitää Maisa-kissa. Vapaa-ajan tärkeät jutut ovat mökkeily, metsä ja metsästys (siis Pokemonien). 

Työkavereiden mukaan aasinsiltojen mestari ja se, joka pitää jalat, ja tarvittaessa työkavereidenkin jalat, maassa. 

Tapio Mäkelä, Aito-Palvelu

Tapio Mäkelä

yo-merkonomi

Pitkän työuran Postin eri tehtävissä tehnyt Tapio tuli osa-aikaisesti taloon keväällä 2020. Kirjanpito-osaamisen ohella tiimi sai vahvistuksekseen todellisen tietotoimiston ja vaivihkaisesti myös ravintoterapeutin.

Työkavereiden mielestä Wikipediaa ei tarvita siellä, missä on Tapio.

Tapio on yksinkertainen puoliso, kaksinkertainen isä ja “tuhi” pienelle Pipsa-koiralle, jota ei taloon pitänyt tulla, mutta josta tuli Tapion uskollinen lenkkikaveri ja silmäterä.

Tarjoamme auttavan kätemme niin
yrityksille, yhdistyksille kuin
yksityishenkilöille ja kotitalouksillekin.

Jätä talousasiat hoidettavaksemme ja keskity huoletta ydinosaamiseesi ja yrityksesi kehittämiseen.