Saamme yrityksesi säihkymään

Saamme yrityksesi säihkymään

Olemme yrittäjän oikea käsi kaikissa yrityksen talousasioissa. Tilitoimistomme palvelee myös yksityisiä ja kotitalouksia esimerkiksi veroilmoituksen tekemisessä ja kotitalousvähennystä haettaessa.

Laskujen maksupalvelumme on suunnattu erityisesti ikäihmisille ja kaikille niille, jotka eivät halua hoitaa pankkiasioitaan netissä. Meillä pankkiasiat voi hoitaa perinteiseen tyyliin asiakaspalvelijan kanssa.

Aloittava yrittäjä

Ammattilaisemme ovat apunasi jo siinä vaiheessa, kun mietit yritystoiminnan aloittamista tai sen mahdollisuuksia. Autamme liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja rahoituksen hakemisessa. Mietitään yhdessä ja tehdään yrityksestäsi totta.

 

Asiantuntija-apumme sinulle:

Aito-Palvelun timanttinen palvelu

Yritykset

Toiminimi, osakeyhtiö, henkilöyhtiö, maa- ja metsätalousyritys. Olipa toimialasi tai yritysmuotosi mikä tahansa, me hoidamme kirjanpitosi ja muut talousasiasi ammattitaidolla ja vankalla osaamisella.

Saat meiltä tarvitsemasi taloushallinnon palvelut räätälöidysti. Huolehdimme, että kaikki tapahtuu ajoissa, ja tiedotamme sinulle esimerkiksi lain tuomista uudistuksista.

Käytämme valintasi mukaan manuaalista tai sähköistä järjestelmää.

Olemme tarvittaessa myös herätyskello, joka muistuttaa sinulle, kun on aika toimittaa meille tietyn ajanjakson dokumentit.

Kotitaloudet

Tarjoamme auttavan kätemme yksityisille ja kotitalouksille erilaisissa haasteissa.

 

Palvelumme sinulle:

Yhdistykset

Toimimme yhdistyksesi rahastonhoidollisena asiantuntijatukena. Ota yhteyttä, ja räätälöimme palvelukokonaisuuden yhdistyksesi tarpeisiin.

 

 

Palvelumme sinulle:

Isännöinti ja laskujen maksupalvelu

Vastaamme ammattitaidolla taloyhtiöiden isännöinnistä. Valvomme asiantuntemuksella yhtiön taloutta ja päätöksentekoa.

Laskujen maksu mutkistui alueellamme pankkipalvelujen loppumisen myötä. Meillä voit tehdä sopimuksen laskujen maksamisesta ja muiden pankkiasioittesi hoitamisesta. Palvelu on luottamuksellista. Meillä on pankkeja vastaava vaitiolovelvollisuus.

Yhteistyökumppanimme

Ohjelmistotalomme on Suonentieto Oy.

Verkkolaskuoperaattorimme on Apix.

Timanttista palvelua vuodesta 1995

Palvelemme sinua ammattitaidolla, mutta rennolla otteella. Hötkyilemättä.